x

DJI Mavic Air Arctic White Drone ZGAN Compleet in Doos

- Kleur: Wit

- Wordt Geleverd Met: Compleet in Doos

- Conditie: in Nette Staat

- Garantie: 1 Maand

€ 499,95

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Hoorn

DJI Mavic Air Arctic White Drone ZGAN Compleet in Doos

De DJI Mavic Air is een drone met camera die je dankzij het compacte formaat altijd met jou mee op avontuur neemt: ingeklapt is de drone namelijk maar net groter dan je smartphone. Klein, maar krachtig, dat is een mooie omschrijving van de Mavic Air. De mini-drone is voorzien van een camera waarmee je beelden schiet in haarscherpe Ultra HD 4K-kwaliteit. Zelfs bij hoge snelheden worden foto's en video's mooi scherp; de camera is namelijk bevestigd op een drie-assige gimbal, voor betrouwbare beeldstabilisatie. Op één opgeladen accu vlieg je tot 21 minuten lang erop los.


Verkoopprijs: € 499.95

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Hoorn.

Used Products Hoorn
Achterstraat 55
1621GH Hoorn

Telefoon: 0229-767045
WhatsApp: 06-86363520

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop